M&C Condor met SKG 3*

Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.

De M&C Condor
De beste cilinder in zijn prijsklasse!

De M&C CONDOR is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.


De M&C CONDOR is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.


De sleutels van de CONDOR zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Sun-line veilig wonen kan er voor zorgen dat alle sloten in uw huis gelijksluitend worden gemaakt en kunnen worden bediend met 1 sleutel. Dus geen vervelende grote sleutelbos meer!

Daarnaast zijn er nog steeds oudere woningen die zijn voorzien van een oplegslot, ook hier hebben wij een veilige oplossing: Het M&C automatisch sluitend veiligheids-oplegslot, voorzien van SKG Keurmerk en voldoet aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Dit slot kan worden uitgevoerd met dezelfde veiligheidscilinders die in de bv de achterdeur en garagedeur komen, alles bedienbaar met dezelfde veilige niet te kopieëren keersleutel van M&C.


Kenmerken:

• Veilig: meer dan 7.5 miljoen verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar

• Gebruiksvriendelijk: de platte sleutel past op 2 manieren in het cilindergat

• Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur

• Veelzijdig: leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart

• Flexibel: met een sluitplan bepaal je wie toegang heeft tot welke ruimte