Sun-line, dé specialist voor binnen en buiten.

Wij bieden maatwerk voor alle type zonwering, maar ook voor kozijnen en horren voor deur en raam!

Zonwering buiten

Buitenzonwering heeft als primaire doel de zon buiten te houden en als secundaire doel uw huis koeler te houden.

Wij hebben voor u verschillende soorten buitenzonwering:

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze:

Screens

Met 1 druk op de knop alle zon buiten je gebouw houden.

Onze moderne screens hebben een fraai design en een compacte cassette. Een screen beperkt binnenkomend zonlicht en behoudt tegelijkertijd uitzicht naar buiten.

Daarnaast houdt het de warme lucht buiten, waardoor u in de zomer een aangenaam koel binnenklimaat creëert. Het screen wordt verticaal voor uw raam gemonteerd, waardoor de vrije doorloop langs uw raam behouden blijft.

De screens van VHL-Groep zijn voorzien van hoge kwaliteit geweven glasvezeldoek. De sterke glasvezeldraad voorkomt inscheuren en garandeert dat het screen er jarenlang als nieuw uitziet. Daarnaast wordt het doek standaard aan de onderzijde extra verzwaard, waardoor deze een hoge windstabiliteit hebben.

Rolluiken

“Koeler in de zomer, warmer in de winter!”

Rolluiken van hoge kwaliteit voor iedereen in de achterhoek!

Onze rolluiken creëren een extra laag tussen uw huis en inbrekers: zo hebben ze een inbraak vertragende werking en weren nieuwsgierige blikken van uw buren of voorbijgangers.aring

Onze rolluiken houden in de zomer houdt u de zon buiten en ’s winters treedt een extra isolerende werking op door de luchtlaag tussen ramen of deuren en het rolluik.

Energie besparen was nog nooit zo makkelijk!Geluidsisolatie

Een rolluik dient tevens voor goede geluidsisolatie. Passend

Wij bieden u een ruime keuze uit neutrale kleuren, zodat uw rolluik perfect aansluit op uw muren en schilderwerk.

Alle rolluiken worden vervolgens door ons op maat gemaakt en geinstalleerd!


Knikarmschermen

Zelf bepalen wanneer je op je terras in de zon wilt zitten!

Een knikarmscherm oftewel cassette zonnescherm is een uiterst effectieve zonwering die een behaaglijke schaduw op uw terras creëert en tegelijkertijd uw woning koel houdt. Met een zwevend knikarmscherm behoud u uw volledige bewegingsvrijheid op uw terras!

Uniek aan een VHL knikarmscherm is de hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking. Een knikarmscherm is standaard uitgevoerd met extra sterke knikarmen, hierdoor blijft het doek strak en heeft het een hoge windstabiliteit.

Onze schermen worden op maat gemaakt, zodat ze altijd voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een zonwering met een vriendelijke uitstraling. Het uitvalscherm is zeer effectief als u zonlicht wilt reduceren en tegelijkertijd ook vrij uitzicht over omgeving wilt behouden.

Een KeiZon uitvalscherm is standaard uitgerust met een veersysteem in de armen, al dan niet wind- of stormvast. Hierdoor zal het doek altijd strak gespannen blijven, waardoor een hoge windstabiliteit wordt behaald. In combinatie met een kwalitatief sterk doek maakt het dit product zeer duurzaam.

Markiezen

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Daarnaast zorgen ze met hun fraaie vormgeving en afwerking voor een prachtige uitstraling!

Als u wilt kiezen uit markiezen, dan moet u eerst weten welk type model u graag wilt.

Kies bijvoorbeeld uit het standaardmodel, petmodel of klapmodel.